Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem? Hos oss i CGI får du muligheten til å sette preg på fremtidens løsninger og utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper. Søk i dag på stillingen som

Senior forretningsrådgiver

Denne stillingen har jobbkode J0318-0926, og arbeidsplassen er i Oslo.

 

Hvorfor?

Som senior forretningsrådgiver hos oss får du delta i spennende prosjekter og jobbe med store nasjonale og internasjonale kunder i et faglig sterkt miljø. CGI er et av verdens største selskaper innen IT- og forretningsrådgivning, og her vil arbeidsoppgavene dine blant annet bestå av å gi kundene våre råd til hvordan de gjennom digitalisering kan ta nye steg som bedrift, og selge inn forretningsløsninger basert på Microsoft Dynamics 365. Du vil i tillegg være en pådriver for å sikre godt samspill mellom forretning, organisasjon, ledelse og teknologi. Hos CGI ligger ganske enkelt alt til rette for at du skal få kunne utvikle ferdighetene dine og ta nye steg som forretningsrådgiver. Ikke nøl med å sende inn søknaden din hvis du tror det er deg vi leter etter!

Hva?

CGI har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine.

Som forretningsrådgiver i CGI spiller du en nøkkelrolle i å hjelpe kundene våre med overgangen til å bli heldigitale virksomheter. Du vil jobbe i team ute hos ulike kunder på prosjektbasis, der du får ta i bruk både ny og etablert teknologi i interessante oppdrag. Du vil ellers være en del av hele kompetansemiljøet til CGI, som legger vekt på kunnskapsdeling og at du skal trives på jobb.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

CGI opplever økt etterspørsel og ønsker å utvide stallen vår av faglig dyktige medarbeidere med flere senior forretningsrådgivere. Vi ser med andre ord etter deg som kan gi kundene våre råd i digitale forretningsprosesser, og som i tillegg har erfaring med Microsoft Dynamics 365. Tror du dette kunne ha vært noe for deg? Da vil vi gjerne lese søknaden din!

 

Dette får du hos oss

 • … en trygg arbeidsplass i vekst, med gode utviklingsmuligheter både faglig og karrieremessig
 • … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling
 • … et godt arbeidsmiljø
 • … varierte og interessante arbeidsoppgaver
 • … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke
 • … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • … eierskap gjennom et enestående aksjeprogram

 

Dette er drømmekollegaen vår

 • Du har erfaring med rådgivning og innsalg av forretningsløsninger basert på Microsoft Dynamics 365.
 • Du har sterke kommunikasjonsevner og klarer å finne løsninger på komplekse problemstillinger.
 • Du er engasjert, initiativrik og har en evne til å inspirere folk rundt deg.
 • Du behersker norsk og engelsk flytende, muntlig og skriftlig.
 • Du har stor gjennomføringsevne kombinert med dokumenterte resultater.
 • Du jobber på en strukturert og systematisk måte.

I tillegg er det en fordel hvis du har erfaring innen Pharmacy, Property og Retail.

Bonus til deg: I CGI er det mange veldig dyktige forelesere og seniorkonsulenter, som holder kurs for både eksterne og interne. Her har du muligheter for regelmessig opplæring i ny og eksisterende teknologi.

 

Derfor bør du jobbe i CGI

I 2019 skal vi ansette over 100 nye medarbeidere, og vi håper at du er én av dem.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Derfor er vi også avhengig av å ha ansatte som gjør det samme.

De som jobber i CGI, er allerede i gang med å forme morgendagens løsninger, enten det er ved bruk av Master Data Management, ERP-systemer eller Java-løsninger. Og de har én ting til felles: De er alle genuint opptatt av potensialet som ligger i ny teknologi, og hvordan denne kan skape merverdi for kundene våre. Nå har du muligheten til å ta være med på denne spennende reisen og utvikle ferdighetene dine i et fremtidsrettet fag- og kompetansemiljø.        

Ved å søke på en stilling hos oss er du med på å investere i fremtiden – ikke bare CGIs fremtid, men også din egen.

 

Til søknadsportalen!

Jobbkort: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Kategori: Project Management
Sted: Oslo
Jobb-ID: J0318-0926
Stillingstype: Fulltid