Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem? Hos oss i CGI får du muligheten til å sette preg på fremtidens løsninger og utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper. Søk i dag på stillingen som

Endringsleder

Denne stillingen har jobbkode J1218-0400, og arbeidsplassen er i Bergen.

Hvorfor?

Vi søker deg som er eller ønsker å utvikle deg til å bli en helhetlig endringsleder. Vi leverer og drifter løsninger til en av Norges mest fremoverlente kunder i offentlig sektor. Her utvikler og forvalter vi app’er, integrasjoner, portaler og administrasjonsløsninger basert på .NET, Azure og Office 365. Vi er også ansvarlig for Device management av alle typer enheter; både Apple og Windows baserte. Løsningene driftes i vår hybride Cloud-løsning.
Vi har et helhetlig team med kunnskap innen alle områder som dekker rådgiving, utvikling, forvaltning og drift. Som endringsleder skal du forstå de forretningsmessige og tekniske mulighetene, samarbeide med kundeteamet og bygge gode relasjoner med beslutningstakere hos kundene.

Hva?

CGI har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine.

Som endringsleder i CGI Global team blir du en del av Nord-Europas beste endringsleder miljøer og får jobbe med spennende prosjekter og store, anerkjente kunder både i Norge og i utlandet. Du vil håndtere endringer i systemene, herunder test, release, oppgraderinger og feilhåndtering samt identifisere, analysere og avdekke risikoreduserende tiltak

 • Definere, måle og rapportere endrings-KPI’er
 • Kontakt og koordinering
 • Prosjekt-/delprosjektleder for gjennomføring av større endringer
 • Ansvarlig for å lede og gjennomføre CAB
 • Motta identifisere avvik, definere tiltak og implementere endringer/eskaleringer
 • Ansvarlig for optimalisering og utvikling av Change prosessen

Ansvar for å identifisere og videreutvikle standard endringer

Du vil jobbe i team ute hos ulike kunder på prosjektbasis, der du får ta i bruk både ny og etablert teknologi i interessante oppdrag. Du vil ellers være en del av hele kompetansemiljøet til CGI, som legger vekt på kunnskapsdeling og at du skal trives på jobb.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team. Vil du jobbe i skjæringspunktet teknologi og kunde? Da kan du være den vi ser etter!

Dette får du hos oss

 • … en trygg arbeidsplass i vekst, med gode utviklingsmuligheter både faglig og karrieremessig
 • … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling
 • … et godt arbeidsmiljø
 • … varierte og interessante arbeidsoppgaver
 • … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke
 • … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • … medeier i et av verdens største IT selskap

Dette er drømmekollegaen vår

 • ITIL på ekspertnivå
 • Kjennskap til og erfaring med LEAN/SixSigma/SCRUM
 • Change Management innenfor større virksomheter.
 • Erfaring fra prosessutvikling og kvalitetsoppfølging
 • Minimum 5 års erfaring som endringsleder
 • Generell interesse og teknisk forståelse for teknologiske løsninger
 • Utvikling av prosedyrer og rutiner for Change og Release Management

Bonus til deg: I CGI er det mange veldig dyktige forelesere og seniorkonsulenter, som holder kurs for både eksterne og interne. Her har du muligheter for regelmessig opplæring i ny og eksisterende teknologi.

Derfor bør du jobbe i CGI

I 2019 skal vi ansette over 100 nye medarbeidere, og vi håper at du er én av dem.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Derfor er vi også avhengig av å ha ansatte som gjør det samme.

De som jobber i CGI, er allerede i gang med å forme morgendagens løsninger, enten det er ved bruk av Master Data Management, ERP-systemer eller Java-løsninger. Og de har én ting til felles: De er alle genuint opptatt av potensialet som ligger i ny teknologi, og hvordan denne kan skape merverdi for kundene våre. Nå har du muligheten til å ta være med på denne spennende reisen og utvikle ferdighetene dine i et fremtidsrettet fag- og kompetansemiljø.        

Ved å søke på en stilling hos oss er du med på å investere i fremtiden – ikke bare CGIs fremtid, men også din egen.

Til søknadsportalen!

Jobbkort: Endringsleder
Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Sted: Oslo
Jobb-ID: J1218-0400
Stillingstype: Fulltid