Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem? Hos oss i CGI får du muligheten til å sette preg på fremtidens løsninger og utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper. Søk i dag på stillingen som

Sikkerhetskonsulent

Denne stillingen har jobbkode J1118-1420, og arbeidsplassen er i Stavanger.

Hvorfor?

Som sikkerhetskonsulent i CGI hjelper du kundene våre med å finne de beste tjenestene for å sikre seg mot cyberangrep og datakriminalitet. Du vet, som oss, at IT-sikkerhet handler ikke lenger kun om teknologi. Det handler om teknologi, tjenester og retningslinjer satt i system for å redusere risiko. Å ha kontroll på data blir stadig viktigere, og konsekvensene av tapte data, eller data på avveie, kan få store konsekvenser. Du vil jobbe i Stavanger hvor vi har etablert et Cyber Response Center. Vi er på jakt etter en deg som har erfaring innen cybersikkerhet, og som kan bidra operasjonelt i tillegg til å lede og utvikle tjenestene våre videre.

Hva?

CGI har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine.

Du vil ellers være en del av hele kompetansemiljøet til CGI, som legger vekt på kunnskapsdeling og at du skal trives på jobb.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

Gjennom det globale nettverket av Security Operations Centers (SOCs) har vi helt unik innsikt i trusler over hele verden, kan forutse og beskytte mot angrep, og tilby kundene våre det aller fremste innen sikkerhetsløsninger. Vil du bli en del av dette nettverket? Send oss i så fall søknaden din i dag!

Dette får du hos oss

 • … en trygg arbeidsplass i vekst, med gode utviklingsmuligheter både faglig og karrieremessig
 • … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling
 • … et godt arbeidsmiljø
 • … varierte og interessante arbeidsoppgaver
 • … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke
 • … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • … medeier i et av verdens største IT selskap

Dette er drømmekollegaen vår

 • Du kan mye om fagområdet, og har enten relevant utdanning eller erfaring.
 • Kanskje du i tillegg har erfaring fra bank, forsikring eller energibransjen?
 • Du vet hvilke regler og standarder som gjelder, og hva GDPR egentlig betyr i praksis.
 • Du har kjennskap til ulike sikkerhetsverktøy
 • Du er komfortabel med kundeoppfølging og å holde presentasjoner på norsk og engelsk.
 • Du har erfaring med å lede team
 • Kjenner du til IT Service Management så snakker vi samme språk
 • Og mens vi er inne på språk: Gode norsk- og engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig er viktig.

Bonus til deg: I CGI er det mange veldig dyktige forelesere og seniorkonsulenter, som holder kurs for både eksterne og interne. Her har du muligheter for regelmessig opplæring i ny og eksisterende teknologi.

Derfor bør du jobbe i CGI

I 2019 skal vi ansette over 100 nye medarbeidere, og vi håper at du er én av dem.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Derfor er vi også avhengig av å ha ansatte som gjør det samme.

De som jobber i CGI, er allerede i gang med å forme morgendagens løsninger, enten det er ved bruk av Master Data Management, ERP-systemer eller Java-løsninger. Og de har én ting til felles: De er alle genuint opptatt av potensialet som ligger i ny teknologi, og hvordan denne kan skape merverdi for kundene våre. Nå har du muligheten til å ta være med på denne spennende reisen og utvikle ferdighetene dine i et fremtidsrettet fag- og kompetansemiljø.        

Ved å søke på en stilling hos oss er du med på å investere i fremtiden – ikke bare CGIs fremtid, men også din egen.

Til søknadsportalen!

Jobbkort: Sikkerhetskonsulent
Kategori: Cyber Security, Business Consulting
Sted: Stavanger
Jobb-ID: J1118-1420
Stillingstype: Fulltid