Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem? Hos oss i CGI får du muligheten til å sette preg på fremtidens løsninger og utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper. Søk i dag på stillingen som

Løsningsarkitekt for fremtidens skoleplattform

Denne stillingen har jobbkode J1118-0917, og arbeidsplassen er i Oslo.

Hvorfor?

CGI leverer og drifter løsninger til en av Norges mest fremtidsrettede kunder i offentlig sektor. Her utvikler og forvalter vi apper, integrasjoner, portaler og administrasjonsløsninger basert på .NET, Azure og Office 365. Som løsningsarkitekt i CGI får du ta del i dette og jobbe med både ny og etablert teknologi i et arbeidsmiljø der kunnskapsdeling og trivsel står i fokus. Her får du bryne deg på spennende og varierte arbeidsoppgaver som blant annet innebærer å hjelpe kunden med den digitale overgangen og bidra til å realisere kundens behov og mål. I tillegg vil du spille en viktig rolle i å utvikle systemkonsepter, logiske arkitekturer og løsningsalternativer, samt identifisere og kommunisere fordeler og ulemper ved disse alternativene. I tett samarbeid med et team bestående av hyggelige kollegaer vil du med andre ord bidra til å hjelpe kundene våre med å øke effektiviteten gjennom digitalisering og gi dem et konkurransefortrinn. Høres dette ut som noe for deg? Da vil vi veldig gjerne lese søknaden din!

Hva?

CGI har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine.

Som løsningsarkitekt hos oss får du faglig sterke kollegaer du kan sparre med, samtidig som du kan dele din kunnskap og hjelpe andre. Du vil jobbe i team ute hos ulike kunder på prosjektbasis, der du får ta i bruk både ny og etablert teknologi i interessante oppdrag. Du vil ellers være en del av hele kompetansemiljøet til CGI, som legger vekt på kunnskapsdeling og at du skal trives på jobb.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

IT-bransjen er i rask endring, og vi er på utkikk etter teknologihoder som har lyst til å hjelpe kundene våre med å holde tritt med utviklingen. Som løsningsarkitekt har du muligheten til å påvirke fremtidens løsninger i et av verdens største IT-selskaper. Send oss søknaden din i dag!

Dette får du hos oss

 • … utviklingsmuligheter både faglig sett og karrieremessig, nasjonalt og internasjonalt
 • … fleksible arbeidstider
 • … fine kontorlokaler sentralt plassert på Helsfyr
 • … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling
 • … et godt arbeidsmiljø
 • … varierte og interessante arbeidsoppgaver
 • … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke
 • … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • … medeier i et av verdens største IT selskap

Dette er drømmekollegaen vår

 • Du har høyskole- eller universitetsutdannelse innen IT.
 • Du er interessert i nye teknologier, trender og rammeverk.
 • Du har god erfaring med analyse og designoppgaver.
 • Du har god forståelse for forretninger, prosesser og mennesker.
 • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og evner å presentere og visualisere komplekse løsninger på en enkel måte.
 • Du er fremoverlent og selvstendig, men jobber også godt i team.
 • Du er genuint opptatt av teknologi og å finne løsninger på utfordrende problemstillinger.

Bonus til deg: I CGI er det mange veldig dyktige forelesere og seniorkonsulenter, som holder kurs for både eksterne og interne. Her har du muligheter for regelmessig opplæring i ny og eksisterende teknologi.

Derfor bør du jobbe i CGI

I 2019 skal vi ansette over 100 nye medarbeidere, og vi håper at du er én av dem.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Derfor er vi også avhengig av å ha ansatte som gjør det samme.

De som jobber i CGI, er allerede i gang med å forme morgendagens løsninger, enten det er ved bruk av Master Data Management, ERP-systemer eller Java-løsninger. Og de har én ting til felles: De er alle genuint opptatt av potensialet som ligger i ny teknologi, og hvordan denne kan skape merverdi for kundene våre. Nå har du muligheten til å ta være med på denne spennende reisen og utvikle ferdighetene dine i et fremtidsrettet fag- og kompetansemiljø.        

Ved å søke på en stilling hos oss er du med på å investere i fremtiden – ikke bare CGIs fremtid, men også din egen.

Til søknadsportalen!

Jobbkort: Løsningsarkitekt for fremtidens skoleplattform
Kategori: Architecture
Sted: Oslo
Jobb-ID: J1118-0917
Stillingstype: Fulltid