Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem? Hos oss i CGI får du muligheten til å sette preg på fremtidens løsninger og utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper. Søk i dag på stillingen som

.NET-utvikler for fremtidens skoleplattform

Denne stillingen har jobbkode J1118-0814, og arbeidsplassen er i Oslo.

Hvorfor?

CGI leverer og drifter løsninger til en av Norges mest fremtidsrettede kunder i offentlig sektor. Her utvikler og forvalter vi apper, integrasjoner, portaler og administrasjonsløsninger basert på .NET, Azure og Office 365. Som .NET-utvikler i CGI får du ta del i dette og jobbe med både ny og etablert teknologi i et arbeidsmiljø der kunnskapsdeling og trivsel står i fokus. Hos oss får du muligheten til å utvikle ferdighetene dine som .NET-utvikler og jobbe med løsningsdesign, ulike rammeverk og teknologier, code review og naturligvis mye utvikling. Teknologier du kommer til å jobbe mye med, er blant andre .NET, CMS, SI, Azure, Office 365, Episerver CMS og maskinlæring. I tett samarbeid med et team bestående av hyggelige kollegaer vil du spille en viktig rolle i å hjelpe kundene våre med å øke effektiviteten gjennom digitalisering og gi dem et konkurransefortrinn. Rykker det litt i programmeringsfingeren når du leser dette? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg – enten du er nyutdannet eller er seniorutvikler.

Hva?

CGI har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine.

Som .NET-utvikler hos oss får du faglig sterke kollegaer du kan sparre med, samtidig som du kan dele din kunnskap og hjelpe andre. Du vil jobbe i team ute hos ulike kunder på prosjektbasis, der du får ta i bruk både ny og etablert teknologi i interessante oppdrag. Du vil ellers være en del av hele kompetansemiljøet til CGI, som legger vekt på kunnskapsdeling og at du skal trives på jobb.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

Synes du det høres interessant ut å jobbe i et av verdens største IT-selskaper og bidra til å forme fremtidens løsninger? Da bør du søke på stillingen som .NET-utvikler i CGI!

Dette får du hos oss

 • … utviklingsmuligheter både faglig sett og karrieremessig, nasjonalt og internasjonalt
 • … fleksible arbeidstider
 • … fine kontorlokaler sentralt plassert på Helsfyr
 • … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling
 • … et godt arbeidsmiljø
 • … varierte og interessante arbeidsoppgaver
 • … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke
 • … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • … medeier i et av verdens største IT selskap

Dette er drømmekollegaen vår

 • Du har god erfaring med utvikling generelt og .NET spesielt.
 • Du liker å jobbe selvstendig, men kan også jobbe i team.
 • Du er lærevillig og har samtidig glede av å dele kunnskap.
 • Du har en genuin interesse for ny teknologi.
 • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
 • Du behersker norsk godt, muntlig og skriftlig.

Bonus til deg: I CGI er det mange veldig dyktige forelesere og seniorkonsulenter, som holder kurs for både eksterne og interne. Her har du muligheter for regelmessig opplæring i ny og eksisterende teknologi.

Derfor bør du jobbe i CGI

I 2019 skal vi ansette over 100 nye medarbeidere, og vi håper at du er én av dem.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Derfor er vi også avhengig av å ha ansatte som gjør det samme.

De som jobber i CGI, er allerede i gang med å forme morgendagens løsninger, enten det er ved bruk av Master Data Management, ERP-systemer eller Java-løsninger. Og de har én ting til felles: De er alle genuint opptatt av potensialet som ligger i ny teknologi, og hvordan denne kan skape merverdi for kundene våre. Nå har du muligheten til å ta være med på denne spennende reisen og utvikle ferdighetene dine i et fremtidsrettet fag- og kompetansemiljø.        

Ved å søke på en stilling hos oss er du med på å investere i fremtiden – ikke bare CGIs fremtid, men også din egen.

Til søknadsportalen!

Jobbkort: .NET-utvikler for fremtidens skoleplattform
Kategori: Development/Engineering
Sted: Oslo
Jobb-ID: J1118-0814
Stillingstype: Fulltid