Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem? Hos oss i CGI får du muligheten til å sette preg på fremtidens løsninger og utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper. Søk i dag på stillingen som

Systemkonsulent Applikasjonsdrift

Denne stillingen har jobbkode J1118-0251, og arbeidsplassen er i Haugesund.

Hvorfor?

I CGI er vi opptatt av å skape en arbeidsplass der de ansatte kommer i første rekke og får lov til å bli med å påvirke morgendagens løsninger. Som systemkonsulent hos oss vil du spille en viktig rolle i å sette opp og drifte en rekke av utviklings- og testmiljøene våre. I tillegg vil du i tett samarbeid med utviklingsteamene våre jobbe med automatisering, konfigurasjonsstyring, kontinuerlig integrasjon og deployment samt få bryne deg på en rekke spennende arbeidsoppgaver som blant annet omfatter koding og scripting. Ønsker du å utvikle ferdighetene dine som systemkonsulent i et av verdens største IT-selskaper og være med på å forme fremtidens IT-løsninger? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Hva?

CGI har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine.

Som systemkonsulent i CGI får du jobbe med spennende prosjekter og store, anerkjente kunder både i Norge og i utlandet. Du vil jobbe i team ute hos ulike kunder på prosjektbasis, der du får ta i bruk både ny og etablert teknologi i interessante oppdrag. Du vil ellers være en del av hele kompetansemiljøet til CGI, som legger vekt på kunnskapsdeling og at du skal trives på jobb.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

IT-bransjen er i rask endring, og vi er på utkikk etter teknologihoder til avdelingen vår i Haugesund som har lyst til å hjelpe kundene våre med å holde tritt med utviklingen. Som systemutvikler i CGI vil du jobbe i skjæringspunktet mellom drift og utvikling og være med på å forme fremtidens løsninger i et av verdens største IT-selskaper. Send oss søknaden din i dag!

Dette får du hos oss

 • … en trygg arbeidsplass i vekst, med gode utviklingsmuligheter både faglig og karrieremessig
 • … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling
 • … et godt arbeidsmiljø
 • … varierte og interessante arbeidsoppgaver
 • … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke
 • … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • … medeier i et av verdens største IT selskap

Dette er drømmekollegaen vår

 • Du har erfaring med eller interesse for Windows, Linux, Oracle/NoSQL, CI/CD, scripting og SQL.
 • Du har erfaring med verktøy som Maven, Mercurial, Git eller lignende.
 • Du har gode samarbeidsevner og kommuniserer godt på norsk og engelsk.
 • Du tar ansvar for egne arbeidsoppgaver og hjelper samtidig andre.
 • Du er løsningsorientert og tålmodig.
 • Du evner å holde hodet kaldt i en til tider hektisk arbeidshverdag.
 • Du er interessert i teknologi og holder deg oppdatert på dagens trender.
 • Du jobber systematisk og målrettet.

I tillegg er det en fordel om du har en bachelor i IT-drift og/eller har noen års relevant erfaring.

Bonus til deg: I CGI er det mange veldig dyktige forelesere og seniorkonsulenter, som holder kurs for både eksterne og interne. Her har du muligheter for regelmessig opplæring i ny og eksisterende teknologi.

Derfor bør du jobbe i CGI

I 2019 skal vi ansette over 100 nye medarbeidere, og vi håper at du er én av dem.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Derfor er vi også avhengig av å ha ansatte som gjør det samme.

De som jobber i CGI, er allerede i gang med å forme morgendagens løsninger, enten det er ved bruk av Master Data Management, ERP-systemer eller Java-løsninger. Og de har én ting til felles: De er alle genuint opptatt av potensialet som ligger i ny teknologi, og hvordan denne kan skape merverdi for kundene våre. Nå har du muligheten til å ta være med på denne spennende reisen og utvikle ferdighetene dine i et fremtidsrettet fag- og kompetansemiljø.        

Ved å søke på en stilling hos oss er du med på å investere i fremtiden – ikke bare CGIs fremtid, men også din egen.

Til søknadsportalen!

Jobbkort: Systemkonsulent Applikasjonsdrift/h6>

Kategori: Development/Engineering
Sted: Haugesund
Jobb-ID: J1118-0251
Stillingstype: Fulltid