Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem? Hos oss i CGI får du muligheten til å sette preg på fremtidens løsninger og utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper. Søk i dag på stillingen som

Løsningsarkitekt

Denne stillingen har jobbkode J1118-0250, og arbeidsplassen er i Haugesund.

Hvorfor?

I CGI er vi opptatt av å skape en arbeidsplass der de ansatte kommer i første rekke og får lov til å bli med å påvirke morgendagens løsninger. Som løsningsarkitekt hos oss vil du være med på å utvide den eksisterende porteføljen vår og bryne deg på spennende arbeidsoppgaver og delta i forprosjekter, kravfangst og design av løsningsforslag. Teamet du vil jobbe i, består allerede av flere kompetente virksomhets-, domene- og løsningsarkitekter, men nå er vi på utkikk etter flere dedikerte personer som ønsker å hjelpe kundene våre med å utnytte fremtidens teknologi på best mulig måte. Send oss søknaden din i dag!

Hva?

CGI har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine.

Som løsningsarkitekt i CGI spiller du en viktig rolle i å utvikle enkle, effektive og brukervennlige løsninger som skaper merverdi for kundene våre, i tett samarbeid med faglig dyktige og hyggelige kollegaer. Du vil jobbe i team ute hos ulike kunder på prosjektbasis, der du får ta i bruk både ny og etablert teknologi i interessante oppdrag. Du vil ellers være en del av hele kompetansemiljøet til CGI, som legger vekt på kunnskapsdeling og at du skal trives på jobb.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

IT-bransjen er i rask endring, og vi er på utkikk etter teknologihoder som har lyst til å hjelpe kundene våre med å holde tritt med utviklingen. Som løsningsarkitekt har du muligheten til å påvirke fremtidens løsninger i et av verdens største IT-selskaper. Send oss søknaden din i dag!

Dette får du hos oss

 • … en trygg arbeidsplass i vekst, med gode utviklingsmuligheter både faglig og karrieremessig
 • … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling
 • … et godt arbeidsmiljø
 • … varierte og interessante arbeidsoppgaver
 • … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke
 • … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • … medeier i et av verdens største IT selskap

Dette er drømmekollegaen vår

 • Du har høgskole- eller universitetsutdannelse innen informasjonsteknologi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • Du har god erfaring med analyse og designoppgaver.
 • Du har kunnskap om og erfaring med integrasjoner, sikkerhet og ytelse.
 • Du har erfaring med REST API-er, inkludert arkitektur og utvikling.
 • Du har god forståelse for forretninger, prosesser og mennesker.
 • Du har interesse for smidig utvikling (SCRUM, testdrevet utvikling, kontinuerlig integrasjon, osv.).
 • Du har gode samarbeidsevner og jobber godt i team.
 • Du har gode kommunikasjonsegenskaper muntlig og skriftlig, og evner å presentere og visualisere komplekse løsninger på en enkel måte.
 • Du er interessert i nye teknologier, trender og rammeverk.

Bonus til deg: I CGI er det mange veldig dyktige forelesere og seniorkonsulenter, som holder kurs for både eksterne og interne. Her har du muligheter for regelmessig opplæring i ny og eksisterende teknologi.

Derfor bør du jobbe i CGI

I 2019 skal vi ansette over 100 nye medarbeidere, og vi håper at du er én av dem.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Derfor er vi også avhengig av å ha ansatte som gjør det samme.

De som jobber i CGI, er allerede i gang med å forme morgendagens løsninger, enten det er ved bruk av Master Data Management, ERP-systemer eller Java-løsninger. Og de har én ting til felles: De er alle genuint opptatt av potensialet som ligger i ny teknologi, og hvordan denne kan skape merverdi for kundene våre. Nå har du muligheten til å ta være med på denne spennende reisen og utvikle ferdighetene dine i et fremtidsrettet fag- og kompetansemiljø.        

Ved å søke på en stilling hos oss er du med på å investere i fremtiden – ikke bare CGIs fremtid, men også din egen.

Til søknadsportalen!

Jobbkort: Løsningsarkitekt/h6>

Kategori: Development/Engineering
Sted: Haugesund
Jobb-ID: J1118-0250
Stillingstype: Fulltid