Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem? Hos oss i CGI får du muligheten til å sette preg på fremtidens løsninger og utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper. Søk i dag på stillingen som

Applikasjonskonsulent

Denne stillingen har jobbkode J1018-2360, og arbeidsplassen er i Haugesund.

Hvorfor?

Som applikasjonskonsulent får du en spennende og variert arbeidsdag der hovedoppgaven din består av å være en god rådgiver for kundene våre og foreslå, implementere og utvikle løsninger og produkter som hjelper dem å nå målene sine. Du vil jobbe mot det norske markedet, og primært med CGIs egenutviklede systemintegrasjoner. Her får du med andre ord brukt dine tekniske kunnskaper og din forretningsforståelse til å være med på å løse kundens utfordringer. I tillegg vil du gjennomføre workshops og opplæring ute hos kunden, og bistå i testing og kvalitetssikring av løsningene. Er du IT- og systeminteressert, har gode kommunikasjonsevner og er løsningsorientert? Da er du akkurat den vi er på jakt etter.

Hva?

CGI har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine.

Som applikasjonskonsulent hos oss får du utføre oppdrag i tett samarbeid med – og på vegne av – kundene våre. Du vil jobbe både i team og selvstendig på flere kundeprosjekt, der du får ta i bruk både ny og etablert teknologi i interessante oppdrag.
Du vil ellers være en del av hele kompetansemiljøet til CGI, som legger vekt på kunnskapsdeling og at du skal trives på jobb.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

IT-bransjen er i rask endring, og vi ønsker nye medarbeidere som kan hjelpe kundene våre med å holde tritt med utviklingen. Avdelingen du vil jobbe i, består av 110 kompetente medarbeidere som i hovedsak er stasjonert i Haugesund, men noen jobber også i Oslo, Sarpsborg, Tønsberg og på hjemmekontor rundt om i Norge. Sammen jobber vi for å levere enda bedre produkter og tjenester til eksisterende kunder, samt komme inn på nye markeder – og vi vil gjerne ha deg med på laget!

Dette får du hos oss

 • … utfordrende og spennende prosjekter hvor du får jobbe med kunder fra over hele Norge
 • … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling
 • … et godt arbeidsmiljø
 • … varierte og interessante arbeidsoppgaver
 • … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke
 • … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • … medeier i et av verdens største IT selskap

Dette er drømmekollegaen vår

 • Du er IT- og systeminteressert, kvalitetsbevisst og opptatt av hvordan ny teknologi kan gi bedrifter et konkurransefortrinn.
 • Du er tålmodig og villig til å yte det lille ekstra for å sikre at kunden ender opp med den rette løsningen.
 • Du er sulten på utfordringer og ser på konsulentrollen som en mulighet til å jobbe med fremtidsrettede løsninger.
 • Du er løsningsorientert og har gode kommunikasjonsferdigheter – både muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk.
 • Du trives med et høyt arbeidstempo og takler flere arbeidsoppgaver parallelt.
 • Du har utdannelse innen og/eller erfaring med IT og den norske energibransjen.
 • Du trives med å jobbe i team, men kan også jobbe selvstendig.


Bonus til deg: I CGI er det mange veldig dyktige forelesere og seniorkonsulenter, som holder kurs for både eksterne og interne. Her har du muligheter for regelmessig opplæring i ny og eksisterende teknologi.

Derfor bør du jobbe i CGI

I 2019 skal vi ansette over 100 nye medarbeidere, og vi håper at du er én av dem.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Derfor er vi også avhengig av å ha ansatte som gjør det samme.

De som jobber i CGI, er allerede i gang med å forme morgendagens løsninger, enten det er ved bruk av Master Data Management, ERP-systemer eller Java-løsninger. Og de har én ting til felles: De er alle genuint opptatt av potensialet som ligger i ny teknologi, og hvordan denne kan skape merverdi for kundene våre. Nå har du muligheten til å ta være med på denne spennende reisen og utvikle ferdighetene dine i et fremtidsrettet fag- og kompetansemiljø.        

Ved å søke på en stilling hos oss er du med på å investere i fremtiden – ikke bare CGIs fremtid, men også din egen.

Til søknadsportalen!

Jobbkort: Applikasjonskonsulent
Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Sted: Haugesund
Jobb-ID: J1018-2360
Stillingstype: Fulltid