Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem? Hos oss i CGI får du muligheten til å sette preg på fremtidens løsninger og utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper. Søk i dag på stillingen som

Seniorutvikler og løsningsarkitekt

Denne stillingen har jobbkode J1018-1976, og arbeidsplassen er i Haugesund.

Hvorfor?

I CGI er vi opptatt av å skape en arbeidsplass der de ansatte kommer i første rekke og får lov til å bli med å påvirke morgendagens løsninger. Som seniorutvikler og løsningsarkitekt hos oss har du muligheten til å være med på å utvide den eksisterende porteføljen vår og utvikle enkle, effektive og brukervennlige løsninger som skaper merverdi for kundene våre. I tillegg får du bryne deg på spennende og utfordrende arbeidsoppgaver som omfatter implementasjon, vedlikehold og drift av mikrotjenester og API-er, samt design av løsninger innenfor en mikrotjenestearkitektur. Teamet du vil jobbe i, består allerede av flere kompetente virksomhets-, domene- og løsningsarkitekter, men nå er vi på utkikk etter flere! Er dette noe du kunne vært interessert i? Send oss søknaden din i dag!

Hva?

CGI har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine.

Som seniorutvikler og løsningsarkitekt i CGI får du utvikle og forvalte virksomhetskritiske systemer i tett samarbeid med faglig dyktige og hyggelige kollegaer.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

IT-bransjen er i rask endring, og vi er på utkikk etter teknologihoder som har lyst til å hjelpe kundene våre med å holde tritt med utviklingen. Som seniorutvikler og løsningsarkitekt har du muligheten til å påvirke fremtidens løsninger i et av verdens største IT-selskaper. Send oss søknaden din i dag!

Dette får du hos oss

 • … en trygg arbeidsplass i vekst, med gode utviklingsmuligheter både faglig og karrieremessig
 • … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling
 • … et godt arbeidsmiljø
 • … varierte og interessante arbeidsoppgaver
 • … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke
 • … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • … medeier i et av verdens største IT selskap

Dette er drømmekollegaen vår

 • Du har høyskole- eller universitetsutdannelse innen IT.
 • Du har kompetanse innen Java, GoLang eller lignende.
 • Du har erfaring med REST-API-er.
 • Du er interessert i nye teknologier, trender og rammeverk.
 • Scrum, testdrevet utvikling, kontinuerlig integrasjon får deg til å smile ekstra bredt.
 • Du har god forståelse for forretninger, prosesser og mennesker.
 • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og evner å presentere og visualisere komplekse løsninger på en enkel måte.
 • Du er fremoverlent og selvstendig, men jobber også godt i team.
 • Du er genuint opptatt av teknologi og å finne løsninger på utfordrende problemstillinger.


Bonus til deg: I CGI er det mange veldig dyktige forelesere og seniorkonsulenter, som holder kurs for både eksterne og interne. Her har du muligheter for regelmessig opplæring i ny og eksisterende teknologi.

Derfor bør du jobbe i CGI

I 2019 skal vi ansette over 100 nye medarbeidere, og vi håper at du er én av dem.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Derfor er vi også avhengig av å ha ansatte som gjør det samme.

De som jobber i CGI, er allerede i gang med å forme morgendagens løsninger, enten det er ved bruk av Master Data Management, ERP-systemer eller Java-løsninger. Og de har én ting til felles: De er alle genuint opptatt av potensialet som ligger i ny teknologi, og hvordan denne kan skape merverdi for kundene våre. Nå har du muligheten til å ta være med på denne spennende reisen og utvikle ferdighetene dine i et fremtidsrettet fag- og kompetansemiljø.        

Ved å søke på en stilling hos oss er du med på å investere i fremtiden – ikke bare CGIs fremtid, men også din egen.

Til søknadsportalen!

Jobbkort: Seniorutvikler og løsningsarkitekt
Kategori: Development/Engineering
Sted: Haugesund
Jobb-ID: J1018-1976
Stillingstype: Fulltid