Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem? Hos oss i CGI får du muligheten til å sette preg på fremtidens løsninger og utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper. Søk i dag på stillingen som

Senior Java-programvareutvikler

Denne stillingen har jobbkode J1018-0284, og arbeidsplassen er i Oslo.

Hvorfor?

Som senior Java-programvareutvikler i CGI vil du jobbe med både ny og etablert teknologi, samt være del av et kompetent arbeidsmiljø som legger vekt på kunnskapsdeling og trivsel på arbeidsplassen. Vi leverer og drifter virksomhetskritiske betalingsløsninger for kunder over hele verden, basert på vårt egetutviklede produkt. Du får muligheter til å være med på å spesifisere og utvikle tekniske løsninger for store internasjonale kunder og delta aktivt i valg av arkitektur og design.

Hva?

CGI har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine.

Som senior Java-programvareutvikler hos oss får du faglig sterke kollegaer du kan sparre med, samtidig som du kan dele din kunnskap og hjelpe andre kollegaer. Du vil jobbe i team ute hos ulike kunder på prosjektbasis, der du får ta i bruk både ny og etablert teknologi i interessante oppdrag. Du vil ellers være en del av hele kompetansemiljøet til CGI, som legger vekt på kunnskapsdeling og at du skal trives på jobb.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

Synes du det høres interessant ut å jobbe i et av verdens største IT-selskaper og bidra med å utvikle komplekse, forretningskritiske løsninger i prosjekter for store internasjonale kunder? Da bør du søke på stillingen som senior Java-programvareutvikler i CGI!

Dette får du hos oss

 • … utviklingsmuligheter både faglig sett og karrieremessig, nasjonalt og internasjonalt
 • … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling
 • … et godt arbeidsmiljø
 • … varierte og interessante arbeidsoppgaver
 • … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke
 • … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • … medeier i et av verdens største IT selskap

Dette er drømmekollegaen vår

 • Du har minimum 3–4 års erfaring med Java-utvikling og har kompetanse i Spring- og Hibernate-rammeverk samt HTML/CSS/Javascript.
 • Du har gode SQL-kunnskaper
 • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
 • Du jobber systematisk og målrettet og klarer å håndtere flere prosesser samtidig.
 • Du har god fremstillingsevne muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk.
 • Du er ansvarsbevisst, engasjert og løsningsorientert.
 • Du er serviceinnstilt i møte med kunder, leverandører og kollegaer.

I tillegg er det en fordel at du har:

 • kjennskap til Maven
 • kjennskap til Docken
 • kjennskap til OAuth2-protokollen
 • kjennskap til git
 • kompetanse i HP NonStop


Bonus til deg: I CGI er det mange veldig dyktige forelesere og seniorkonsulenter, som holder kurs for både eksterne og interne. Her har du muligheter for regelmessig opplæring i ny og eksisterende teknologi.

Derfor bør du jobbe i CGI

I 2019 skal vi ansette over 100 nye medarbeidere, og vi håper at du er én av dem.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Derfor er vi også avhengig av å ha ansatte som gjør det samme.

De som jobber i CGI, er allerede i gang med å forme morgendagens løsninger, enten det er ved bruk av Master Data Management, ERP-systemer eller Java-løsninger. Og de har én ting til felles: De er alle genuint opptatt av potensialet som ligger i ny teknologi, og hvordan denne kan skape merverdi for kundene våre. Nå har du muligheten til å ta være med på denne spennende reisen og utvikle ferdighetene dine i et fremtidsrettet fag- og kompetansemiljø.        

Ved å søke på en stilling hos oss er du med på å investere i fremtiden – ikke bare CGIs fremtid, men også din egen.

Til søknadsportalen!

Jobbkort: Senior Java-programvareutvikler
Kategori: Development/Engineering
Sted: Oslo
Jobb-ID: J1018-0284
Stillingstype: Fulltid