Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem? Hos oss i CGI får du muligheten til å sette preg på fremtidens løsninger og utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper. Søk i dag på stillingen som

Seniorkonsulent Microsoft Dynamics NAV/Microsoft Dynamics 365 Business Central

Denne stillingen har jobbkode J0818-2325, og arbeidsplassen er i Oslo.

Hvorfor?

CGI Norge har et av Nordens sterkeste Microsoft Dynamics-miljøer med Manufacturing, Retail, Property Management og medlemsbedrifter som våre primære satsningsområder. Som seniorkonsulent i CGI får du delta i spennende prosjekter og jobbe med store nasjonale og internasjonale kunder i et sterkt faglig miljø. Nå har du muligheten til å bli et fyrtårn innenfor Microsoft Dynamics NAV/Microsoft Dynamics 365 Business Central og LS Retail i et av verdens største IT-selskaper! Vi opplever en økende etterspørsel og er på jakt etter flere seniorkonsulenter med lang erfaring i Microsoft Dynamics og/eller LS Retail. Er du en erfaren fagkonsulent eller utvikler? Da anbefaler vi deg å sende oss søknaden din!

Hva?

CGI har som mål å hjelpe kundene å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine.

Som seniorkonsulent i CGI får du jobbe med spennende prosjekter og store, anerkjente kunder både i Norge og i det store utland. Du vil jobbe i team ute hos ulike kunder på prosjektbasis, der du får ta i bruk både ny og etablert teknologi i interessante oppdrag. Du vil ellers være en del av hele kompetansemiljøet til CGI, som legger vekt på kunnskapsdeling og at du skal trives på jobb.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

CGI opplever stor etterspørsel og vi trenger flere seniorkonsulenter med erfaring i Microsoft Dynamics NAV/Microsoft Dynamics 365 Business Central og LS Retail som ønsker å hjelpe kundene våre med den digitale overgangen og gi dem et konkurransefortrinn. Tror du dette kunne vært noe for deg? Send oss i så fall søknaden din i dag!

Dette får du hos oss

 • … en trygg arbeidsplass i vekst, med gode utviklingsmuligheter både faglig og karrieremessig
 • … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling
 • … et godt arbeidsmiljø
 • … varierte og interessante arbeidsoppgaver
 • … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke
 • … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • … medeier i et av verdens største IT selskap

Dette er drømmekollegaen vår

 • Du har lang erfaring med og god kompetanse i Microsoft Dynamics NAV/Microsoft Dynamics 365 Business Central.
 • Du har i tillegg kjennskap til LS Retail.
 • Du er fagkonsulent eller utvikler.
 • Du har sterke kommunikasjonsevner.
 • Du behersker norsk og engelsk flytende, muntlig og skriftlig.
 • Du er engasjert og er glad i å ta initiativ.
 • Du jobber strukturert og har en evne til å skape tillit.


Bonus til deg: I CGI er det mange veldig dyktige forelesere og seniorkonsulenter, som holder kurs for både eksterne og interne. Her har du muligheter for regelmessig opplæring i ny og eksisterende teknologi.

Derfor bør du jobbe i CGI

I 2019 skal vi ansette over 100 nye medarbeidere, og vi håper at du er én av dem.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Derfor er vi også avhengig av å ha ansatte som gjør det samme.

De som jobber i CGI, er allerede i gang med å forme morgendagens løsninger, enten det er ved bruk av Master Data Management, ERP-systemer eller Java-løsninger. Og de har én ting til felles: De er alle genuint opptatt av potensialet som ligger i ny teknologi, og hvordan denne kan skape merverdi for kundene våre. Nå har du muligheten til å ta være med på denne spennende reisen og utvikle ferdighetene dine i et fremtidsrettet fag- og kompetansemiljø.        

Ved å søke på en stilling hos oss er du med på å investere i fremtiden – ikke bare CGIs fremtid, men også din egen.

Til søknadsportalen!

Jobbkort: Seniorkonsulent Microsoft Dynamics NAV/Microsoft Dynamics 365 Business Central
Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital
Sted: Oslo
Jobb-ID: J0818-2325
Stillingstype: Fulltid